Jedna od najpopularnijih doktorki u Srbiji, Nada Macura otvoreno je progovorila o privatnom životu, te tom prilikom istakla da žali jer se nije bogato udala.

Foto: ATA images

 

Naime, Nada Macura često ističe da joj materijalne stvari nikada nisu bile važne, da se kroz život sama borila. Ipak, sada kako kaže, žali jer se nije bogato udala, te bi posle razvoda uživala u bogatstvu.

- Radije bih birala lepog nego bogatog muškarca. Platila sam to svojim brakom, zato što sam gledala kako je moj muž bio lep zgodan i doteran. Ali to je možda greška, jer sad vidim da sam trebala da tražim manje lepog i doteranog muškarca, a možda više pametnijeg. Jer moj muž je stalno potencirao neke materijalne stvari, jahte, skupa vozila. Pričao je o nekom životu koji je bio nekako meni sa strane, na koji ja nisam obraćala pažnju. Ali sad kad bolje razmislim u ovim godinama, lepo je imati bogatog muža. I da sam mogla nakon razvoda uživati u nekom raskošu, nekoj kući na moru, kaže Nada Macura.

I nakon razvoda, priznaje, nije izgubila veru u ljubav.

- Ne, nisam izgubila veru u ljubav, ja sam osoba koja ni zbog čega ne pati. Mogu da kažem da sada na instagramu imam dosta obožavalaca, koji se oduševljavaju mojim slikama, nekim mojim izjavama pa svaka žena to ima, i svakoj ženi to prija. Ali to je irealno, i to nije stvarnost to je samo za razonodu i valjda je to svrha društvenih mreža.

Blic