Мајка Миљане Кулић је бурно реаговала на ћеркину нову трудноћу. Истакла је да она пије лекове и да не би смела остати у другом стању. 

- У шоку сам. Она није нормална - рекла је Марија, која је одмах оплела по Золи:

- Суд је доделио меру лечења на слободи и она мора да се јавља психијатру једном месечно чак и када је у ријалитију. И Зола пије лекове наркоманчина. Када нема паре за дрогу пије лекове.

Фото: АТА имагес

 

Марија је открила разлог због ког Миљана сме да иде на абортус: 

- Миљана је три пута до сада ишла на чишчење и он то најбоље зна, али баш га брига. Њену је учешће у ријалитију важније од Миљаниног живота. Ово му је улаз у ријаити он је то намерно урадио - рекла је она и додала:

- Знам тачно када јој је направио дете, летос када су били у хотелу у Београду. Ја сам је недавно водила да стави спиралу и докторка јој је рекла да дође, али Миљана је одбила и обећала ми је да неће више остати трудна. И ето ти. Она има тромбове, не би смела да иде на киретажу, али ће морати - признала је Кулићка за Телеграф.

Фото: АТА имагес

 

Када ју је позвала телефоном у ријалитију, Марија је била више него строга према ћерци: 

- Је л знаш како се зовеш? Знаш ли где си била цело лето, шта су ти преписали, шта си пила? Радујеш се трудноћи са психијатројским лековима. Због тебе да се рађа болесно дете - рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО: