Упознали смо је као певачицу у групи  "Сребрна крила". Тада је заменила Лидију Асановић. Потом је започела соло каријеру, а песме по којима смо је запамтили су "Метак" и "Не тражим ништа".

Нажалост, њен буран љубавни живот са 28 година старијим мужем Јосипом Радељаком Диканом привукао је пажњу и у сенку ставио њену каријеру. Влатка је у медијима причала да он жели да је финансијски уништи расплакала је регион.

 

 

Бивши муж је против ње дигао тужбу, а када је говорила о њиховој ћерци није могла обуздати емоције: 

- Ја сам овде била психички малтретирана и с друге стране, нажалост, цела моја приватна ситуација и све што се догађало последњих 11 година, ја сам се развела пре 11 година - рекла је једном приликом Влатка.

- Од обожаване жене која је добијала црвене руже и поруке, постала сам део послуге која се са мора враћала у аутомобилу с пртљагом - навела је Влатка, како је преносио сајт 24сата.хр.

Влатка је у књизи открила да се након вечере код певача Петра Граше, посвађала са муђем. На вечери су били они, Ивана Банфић са мужом . Ивана је цело вече нешто шапутала Јосипу на ухо, а то је Влатки засметало. Сутрадан ујутро је направила љубоморну сцену. Јосип је реаговао насилно - неколико пута ју је ударио.

 

 

Влатка се после неког времена вратила у Хрватску, а прошле године је радила у једном хотелу у Сплиту.

- Елоквентна је и "наоружана" активним знањем неколико светских језика, краси је комуникативност и има висок ниво мотивације, а ни пријатна спољашњост свакако није на одмет. Покосино радно место у смислу микролокације јесте аула хотела где има свој простор који ипак није канцеларија, него лежернија варијанта, "мала увала" у којој ослушкује захтеве гостију. Најчешће је реч о организацији догађаја, неких интимнијих прослава и сличних дешавања током боравка - испричали су из хотела за "Слободну Далмацију".

БОНУС ВИДЕО: