Лепа водитељка која у својој емисији има занимљиве садржаје се присетила тренутка када је почела да гради своју каријеру и емисију. 

- Нико ме више не зове мојим именом, мислим да већина људи и не зна како се зовем. Само кажу практична жена, а мени је јако непријатно да се сама тако представљам. Често ми се међутим деси да нешто заказујем телефоном, па када дођем на лице места питају ме зашто нисам ја рекла да сам практична него сам се представила као Наташа. Најискреније, мало ми је глупо да први пут неког зовем телефоном и кажем "Хеј, ја сам практична жена", али пошто ме нико не зна по имену, променићу га и у личној карти (смех) – испричала је Наташа.

Наташа се присетила дана када је осмислила овај пројекат и како је знала да ће то бити оно што ће привући публику: 

- То је трајало годину дана када сам била и без посла. Дуго сам и желела да направим нешто сама. Данима сам размишљала, гледала сам све могуће стране емисије, па сам схватила да то што иде у иностранству не значи да ће аутоматски да прође код нас. Онда сам прилагођавала те неке ствари нашем менталитету. Сећам се тог тренутка и било ме је ужасно страх. До тада сам долазила на посао, неко други ти организује и емисију и сценарио и ти све то добијеш на готово. Мало научиш текста, издекламујеш и ОК. Овде је сада огромна одговорност била на мени. Ја смишљам концепт, шта ће бити у тој емисији, о чему ће да се прича… Била ме је обузела ужасна зебња и страх. Сећам се да сам се једне ноћи пробудила, мислим да сам била у некаквом магновењу, као да ми је неки глас одозго дошао и говорио ми само да будем храбра. То ми је једино фалило, и након тога одлучила сам да идем да се суочим са свим тим, па како буде буде – открила је.

Иако је имала страх од своје почетне идеје, имала је подршку мужа који ради као продуцент: 

- Осим тога што сам онако храбро скочила у воду, подршка ми је био муж, који ми је додуше рекао да иако је продуцент, да он о томе што ја хоћу да радим не зна ништа. „То је нешто потпуно женски и ја ту не могу да те саветујем ни да ли је то добро или не, да ли би то људи гледали или не би, као и на који начин да се направи та емисија“. Јер просто, он је класичан мушкарац, како бих рекла. Рекао ми је само да ће да ме подржава и да ми говори „можеш. можеш, можеш“, али мени је то много значило. Да није био од оних који би рекли шта ће ми то, а има на жалост често таквих примера у друштву. Он је био потпуна супротност. Био је у фазону "Пробај, ја сам ту уз тебе". Та подршка ми значи и дан данас – искрена је Наташа.

- Било је лето, радила сам као црнац. Нешто се морало чистити, сређивати, реновирати и питала сам се да ли је могуће да и током лета морам да физикалишем. Али сам након тога отишла мало до Шпаније и тамо ми је било више него лепо тако да сам успела ипак и да одморим – признала је.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: