Вага

Ваге, рођене између 23. септембра и 22. октобра, се често повезују са природним складом у свом присуству и изгледу. Под владавином Венере, планете лепоте, Ваге поседују угодну естетику и склоност ка симетрији која привлачи друге к себи. Њихов осећај за стил је без премца, често се одлучују за класични изглед који наглашава њихов природни шарм. Уравнотежено држање Ваге и задивљујући осмех чине их снажним кандидатом за најлепши хороскопски знак.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе, рођене од 19. фебруара до 20. марта, познате су по својој етеричној и мистичној аури која може да освоји свачије срце. Њихове изражајне очи често причају причу о мудрости и дубини, одражавајући њихову интуитивну и осећајну природу. Рибе се грациозно крећу, слично као вода која представља њихов знак. Њихово нежно и саосећајно држање само појачава њихову лепоту, чинећи их визуелно и духовно привлачним знаковима.

Бик

Биковима, рођеним између 20. априла и 20. маја, влада Венера баш као и Вага, што им даје лепоту и сензуалност. Често имају снажно, али спокојно присуство са карактеристикама које одражавају њихову повезаност са Земљом. Бикови воле луксуз и удобност, што се често огледа у њиховом једноставном, али елегантном стилу. Њихова постојана и поуздана природа чини да сијају привлачном постојаношћу.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавови, рођени од 23. јула до 22. августа, доносе краљевску енергију, која привлачи пажњу. Захваљујући владавини Сунца, Лавови су живахни и имају топлу, отворену личност која блиста. Њихово самопоуздање и смелост им помажу да се истакну у свим окружењима. Често су примећени због њихове упадљиве косе и краљевског држања. Лавов харизматичан и страствен приступ животу може бити невероватно привлачан, што их чини врхунским кандидатима за најлепши хороскопски знак, истиче Astro Talk. 

БОНУС ВИДЕО: