Јована Јоксимовић је водитељка која увек има јасан став, не плаши се да га јавно изнесе, и не мари што ће због тога налетети на различите реакције. Како публике, тако и осталих - све да су то и саме њене колеге, које се такође не либе да јавно прокоментаришу и да изнесу своје виђење.

Својевремено је управо један тако чврст и помало искључив Јованин став наишао на неразумевање њене колегинице. Она је, гостујући у једној емисији, рекла како не жели да чује туђе мишљење, осим у случају да га је сама тражила.

И док су једни били потпуно сагласни са њом, други су сматрали да је ово превише надмено и да не разумеју њен став, а међу њима је била и водитељка Жељана Дубаић која је то размишљање поделила на Инстаграм.

 

 

- Ни ми нисмо тражили мишљење о томе шта ти мислиш. Какав је ово став? Као, неко треба да је пита да ли може да се обрати. Уз дужно поштовање, нико није ничији господар. Ако смо јавне личности, нисмо богови, а ни господари - написала је раније Жељана на Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

 

"Свако може нешто да ти каже, а мени то не прија"

Подсетимо, Јована Јоксимовић је први пут отворено проговорила о томе каква је као колегиница, уредница, али и мајка и жена. 

- Мислим да нисам нимало опасна. Мислим да само штитим себе у оној мери у којој сам у могућности да се штитим. Мислим да кад би људи мислили "јао, што је супер Јована", онда свако може нешто да ти каже, а мени то не прија. Не волим... Не волим да чујем нечије мишљење ако га не тражим - рекла је Јована Јоксимовић.

БОНУС ВИДЕО: