Jovana Joksimović je voditeljka koja uvek ima jasan stav, ne plaši se da ga javno iznese, i ne mari što će zbog toga naleteti na različite reakcije. Kako publike, tako i ostalih - sve da su to i same njene kolege, koje se takođe ne libe da javno prokomentarišu i da iznesu svoje viđenje.

Svojevremeno je upravo jedan tako čvrst i pomalo isključiv Jovanin stav naišao na nerazumevanje njene koleginice. Ona je, gostujući u jednoj emisiji, rekla kako ne želi da čuje tuđe mišljenje, osim u slučaju da ga je sama tražila.

I dok su jedni bili potpuno saglasni sa njom, drugi su smatrali da je ovo previše nadmeno i da ne razumeju njen stav, a među njima je bila i voditeljka Željana Dubaić koja je to razmišljanje podelila na Instagram.

 

 

- Ni mi nismo tražili mišljenje o tome šta ti misliš. Kakav je ovo stav? Kao, neko treba da je pita da li može da se obrati. Uz dužno poštovanje, niko nije ničiji gospodar. Ako smo javne ličnosti, nismo bogovi, a ni gospodari - napisala je ranije Željana na Instagramu.

Foto: ATA images

 

 

"Svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija"

Podsetimo, Jovana Joksimović je prvi put otvoreno progovorila o tome kakva je kao koleginica, urednica, ali i majka i žena. 

- Mislim da nisam nimalo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj meri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Mislim da kad bi ljudi mislili "jao, što je super Jovana", onda svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija. Ne volim... Ne volim da čujem nečije mišljenje ako ga ne tražim - rekla je Jovana Joksimović.

BONUS VIDEO: