Глумац Сергеј Трифуновић приведен је синоћ на граници са Хрватском, а данас ће бити саслушан у Сплиту.

Фото: АТА имагес

 

Како наводи портал "Слободна Далмација", Сергеј се терети због увреда које је изговорио и исписао на свом Инстаграм профилу, након што је прошле године починио низ инцидентата у Хрватској и вратио се у Србију. Након низа инцидената које је прошле године починио у Сплиту, тада је добио забрану уласка у Хрватску и земље Европске уније.

Међутим, свега дан након што је суд донео ту одлуку, глумац је поделио објаву у којој је изнео низ увреда:

- Хвала хрватским полицајцима на граничном прелазу Бајаково на љубазности и заиста дивном третману. Њиховим колегама из Сплита за три хапшења за 30 сати, психичко и физичко злостављање и изнуду од хиљаду и по евра. Надам се да ћете од тих пара сашити себи, лепе, црне униформе по узору на Францетићеве и да ће ваше мајке, на које се овим путем посерем по чланцима 5,17 и 36, бити коначно задовољне својом примитивном копилади - започео је.

- Знам да вам је жао што нисте стигли да ми отворите Лору у по ноћи и покажете струјомер. Сад, влашки брабоњци, слободно распишите још једну потерницу. Ако Пленковић и Вучић потпишу уговор о екстрадицији, наручите моје д*пе поштом. Дотад, видимо се у Грчкој. Ако не, онда у Блеибургу. Бићемо на идентичним странама као ономад - написао је тада Трифуновић.

Мондо