Она је гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, први пут открила како се осећала приликом потписивања папира, на којима је била у присуство свог, и Душковог адвоката.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ујутру нисам добро, ајде могу тако да кажем. Ујутру имам тако неке...Нисам у последње време нешто тако емотивно добро, али када је реч о послу, никада боље и то даје једну добру целину. Како сам тренутно? Па океј, могу да кажем да се жене у Србији чудно јако понашају према разводу. Добила сам на хиљаде и хилајде порука када сам објавила ону слику са развода. То је зато што жене код нас развод доживљавају као смрт, као смрт у породицу и то је за њих смак света, губитак свега што су стварале. Ја сам имала ту срећу да сам се развела од два адвоакта, да сам гледала мог и адвоката с друге стране и гомилу неких папира - рекла је она.

Истиче да је потписала папире видно насмејана и расположена, али да је приметила убуђење код жена које раде као секретарице код нотара, где је потписала развод.

- Видела сам на оним женама код нотара да су узбуђене, да ме гледају онако... Питају шта ћу? Како ћу? Шта ћу да попијем? Ја сам дошла насмејана, намирисана, мужа видела нисам, потписала све што је требало да потпишем..

Фото: АТА имагес

 

 

- Да ли ти је остало то мужа, а не бившег мужа? - упитала ју је водитељка Ирина.

Карлеуша је открила да развод није доживела ни као пораз, али ни као успех, али да је управо она била та која је њихов брак читавих 17 година одржавала у "животу".

- Па, 17 година смо били заједно, али сам за тих 17 година ја углавном била сама, тако да није мени ово нешто претереано другачије - истакла је Јелена, па наставила:

- Мој брак је зато и трајао, зато што није био ни здрав. Држала сам у једном, давала вештачко дисања. Неко сам ко се не мири ни са једном врстом пораза, дупли Лав сам у хороскопу и не мирим се са поразом било које врсте. Па не доживљавам ни као пораз, ни као победу. Просто сам зато оживљавала и правила од тога нешто што није и наравно све је то била моја одлука. На крају крајава, ја сам жена са великим срцем имам пуно емоција и још пуно могу тога да дам.

Фото: АТА имагес

 

 

Као жена која је прошла кроз буран период, имала је и савет за све жене које се разводе или живе у страху да ће се то догодити.

- Ево један савет свим женама које гледају ово, знам да гледају. Видим да је пуно несрећних и незадовољних жена које су се развеле у Србији или живе несрећно или су у фази развода. Ево даћу један савет, показивати или поклањати емоције погрешној особи, је као да крварите поред ајкуле, када та ајкула осети крв, шта можете да очекујете од ваше везе или брака и од таквог једног односа? Љубав не треба јурити, љубав не треба силити, чим ти јуриш и убеђујеш неког да те воли, то треба да буде природно. Чим ти јуриш, мораш неком да објашњаваш, то није љубав, то је онда једна патологија. То није љубав, то је осуђено на пропаст - рекла је Јелена и додала:

- Оно што жене морају да знају, оне које се разводе, добра ставр по статистици кажу да жене после развода постану препи..,  а мушкарци обично пусте стомак и оћелаве. За све у животу треба имати мозак. Треба иамти мозга чак и љубави, обично жене иду срцем. Мада, ја обично кажем чим ти мораш да калкулишеш, да вагаш... Жене мисле да ће временом неког променит, љубав не мења људе, љубав не мења мушкарце. Права љубав је задња и прва, кога уједе змија тај се плаши од црва. Због сваког сам се мењала, то је велика грешка, приметила сам да се нико није мењао због мене.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

На питање када је навише и налуђе волела, Јелена је била кратка и прецизна у договору.

- Ја увек лудо волим, не знам другачије. И у пријатељству, и у послу, свуда.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: