Помрачења служе као подстицај за развој догађаја много пре него што се заиста десе. То је кулминација у години када тежимо да доносимо одлуке или предузимамо акције.

Фото: Профимедиа

 

У Коридору помрачења од 18. септембра до 2. октобра на небу ће се активирати одједном две осе знакова – Рибе са Девицом и Вага са Овном, што свакако може донети промене великом броју људи.

Али, постоје управо они представници хороскопа који ће имати кључне догађаје на пољу каријере, јер ће помрачења утицати на највишу тачку њиховог хороскопа, која одређује сврху и сврху у животу.

Близанци

Помрачење 18. септембра дешава се у кући каријере, што Близанцима може донети промену у руководству или смеру активности. За сада, ово можда неће бити тако активно као 2025. године, али ће постати само први сигнали за велике промене. Међутим, помрачење ће се појавити истовремено под утицајем владара сектора трансформације – Сатурна, као и са Нептуном, који је владар каријере и статуса Близанаца.

Вероватно ће одмах после помрачења, крајем месеца, многи Близанци размишљати о свом послу. Помрачење и млад месец 2. октобра ће се десити у кући посла, па је време да се отворите за нове понуде.

Девица
 
Коридор помрачења покрива секторе ваше мапе који су одговорни за правне споразуме и финансије. То значи да можете да раскинете један уговор о раду и да ћете имати нови прилив новца, а све ће се десити прилично брзо. Девице треба да буду што отвореније за нове изворе прихода, посебно ако су у вези са оглашавањем, правним питањима или уметношћу. Једини недостатак помрачења, посебно младог Месеца 2. октобра, јесте то што можете имати проблема са повлачењем средстава, на пример, због документације или неких грешака у комуникацији.

Јарац
 
Помрачење 2. октобра у Ваги ће утицати на нови циклус рада за сваког Јарца, јер може утицати на промену менаџера, као и на компанију или одељење у коме радите. Важно је да се у време помрачења може десити и нешто скандалозно – Црни Месец у конјункцији са Месецом и Сунцем може донети прилично незгодне моменте, нпр. „оцрњивање“ репутације или озлоглашеност.