Развод Јелене Карлеуше и Душка Тошића протеклог викенда уздрмао је домаћу јавну сцену.

Певачица и фудбалски менаџер окончали су 16 година дуг брак, а на ту тему поп звезда говорила је у утарњем програму на Прва телевизији када је изјава Јелене Карлеуше привукла доста пажње.

Јелена је открила да су је ћерке Атина и Ника дуго саветовале да се разведе од њиховог оца, али да је она то избегавала док оне не прођу најосетљивији тинејџерски период, будући да је и сама дете разведених родитеља.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам чекала да Атина и Ника прођи тај кризни период пубертета. Јер је мени било тешко када су се моји развели мало пре тога. Моја деца су толико у кући тога видела. Схватила. Схватила да тата не воли маму и причале му да мама треба да се разведе од тате.

- Тата није причао на ту тему. Моје ћерке причају са мном. Тата није био ту, играо је фудбал по белом свету. Мама је васпитала. Деца не треба да буду изговор за лош брак.

Певачица је затим додала да је спремна за трећу бебу.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Мени два детета нису покварила линију. Не мислим да би треће дете покварило. Мислим да би Атина и Ника биле јако срећне, пошто су две девојчице. Да им мама роди сина. Ја сам јако здрава, права. Када седне тај неки он поред мене и каже ја сам са њом...

- Ја ћу сада причати о неком мушкарцу само када буде 300% поред мене, иза мене. Само онај ко ме буде волео овакву каква јесам. Без да ми тражи да изменим реченицу у тексту, да изменим аутфит.

Желим да се поноси са мном. Да ме не мења. Да се похвали са мном. Када се деси такав, ја ћу јавно причати о њему, закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: