Јесен 2024. доноси значајне астрономске догађаје и изазове за одређене знакове Зодијака. Два кључна транзита - ретроградни Сатурн у Рибама и Плутон који иде директно у Јарцу - заједно са сезоном помрачења (помрачење Месеца 18. септембра и 17. октобра, те помрачење Сунца 2. октобра) утичу на различите аспекте живота.

Ево како ће ово доба године обликовати четири знака:

ОВАН

Ова јесен биће период дубоке интроспекције за Овнове. Изазови ће се манифестовати кроз професионалне препреке, сложене пројекте или промене у личним односима. Бићете тестирани да превазиђете импулсивност и конструктивно усмерите своју енергију. Ако сте рођени у овом знаку или имате асцендент у Овну, астролози саветују да избегавате исхитрене одлуке и потражите савет када нисте сигурни. Стрпљење ће бити кључ вашег успеха у надолазећим месецима.

Фото: Профимедиа

 

РАК

Наредна три месеца доносе јасноћу у области породице и односа. Бићете позвани да преиспитате своје приоритете и суочите се са најдубљим страховима. Јесен вам нуди прилику да ослободите потиснуте емоције и отворите се променама. Ако сте рођени у знаку Рака или имате асцендент у овом знаку, имајте на уму да ће ова јесен значајно утицати на ваше дугорочне везе. Биће то време емоционалног раста, иако ће изазови бити присутни.

ВАГА

За Ваге, јесен 2024. наглашава важност равнотеже и правде. Сукоби на послу или напетости у личном животу захтеваће од вас да преузмете одговорност за своје одлуке и престанете да избегавате тешке задатке. Ако сте рођени у знаку Ваге или имате асцендент у овом знаку, научићете да будете толерантнији и да задржите мир у тешким ситуацијама. Ово је период за прихватање компромиса и развијање вештине дипломације.

Фото: Профимедиа

 

ЈАРАЦ

За Јарчеве, јесен 2024. може донети изненађења у вези са пројектима који су се чинили сигурним. Притисак ће се повећати, а ви ћете бити приморани да ревидирате своје стратегије и отворите се за нове приступе. Научићете боље да управљате стресом и прилагодите се променама. Припазите на детаље и будите спремни на прилагођавање, како бисте успешно прошли кроз ову сезону изазова.

БОНУС ВИДЕО: