Прве две сезоне ТВ серије “Мочвара” привукле велику пажњу публике, већ познати креатори серије Олег Новковић и Милена Марковић, пред ТВ публику донели су осам завршних епизода овог остварења.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

 

Прва нова емоитована епизода приковала је гледаоце за мале екране, те сви увелико причају о врелим кадровима Јелисавете Орашанин.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

 

У овим сцениама Јелисавета је у брусхалтеру и мини сукњи, а у једном тренутку је показала и голу задњицу. Глумица је све време била на висини задатка, а гледаоце је одушевила и њена извајана фигура.

Иначе, Орашанин је недавно говорила о својој улози у "Мочвари".

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

 

- Играм Светлану, девојку која је у водама проституције која бива умешана у једно веома мистериозно и чудно убиство свог клијента. И онда, током епизода, ми откривамо доста тајни које Светлана има, што мрачних, што неких њених најемотивнијих тренутака. И онда је мени као глумици било јако забавно да дотакнем тај муљ који овај лик носи, а и да дотакнем те највеће и најосетљивије емоције коју једна жена може да има и коју један лик као што је она може да осети - објаснила је Јелисавета у разговору за Танјуг рефлектор.

БОНУС ВИДЕО: