- Док је био жив мој Синан пазио ме је, гледао и помагао као најбољи син мајку, а после њега то је чинио и мој син Аган, који у последње време није ту, јер има своју муку, па је у Београду - прича Ђулка за "Новости".

Међутим, ћерка покојног певача Синана Сакића, Ђулкица Сакић, каже за "Телеграф.рс" да је њена баба манипулатор као и да је одувек живела као и сада.

- Она је навикла да манипулише људима. Тата скоро цео живот није разговарао са њом. Код нас у кући, у поткровљу, је било припремљено све за њу, да живи са нама. То је било још пре двадесет и нешто година. И она није хтела. Она је такав манипулатор... Ја сам се ње одрекла још док је мој отац био жив, а и он се одрекао ње - рекла нам је Ђулкица.

Сакићева је навела и разлоге због којих није желела контакт са својом бабом, а првенствено јер је одбила да посети Синана док је лежао у болници.

Фото: Алекса Станковић

 

- Кад је тата био у Тузли у болници, ја сам отишла по њу, а она није хтела да иде. Рекла је: "Шта ћу ја тамо?". Њени синови су је звали да је тата умро. Ја сам њу избацила из куће на дан када је тата умро јер је правила селфије и смејала се са неким женама. Били су новинари испред. Звали смо такси да се не прави фама. Њен син ју је испратио. Она се смејала када је тата умро, њу нико није видео да је заплакала - испричала је она и додала:

- Много сам разочарана у целу татину породицу. Тата то ништа није заслужио. Свима им је направио куће, све их је гледао кроз живот. Свима је помагао. Никада није тражио дугове назад. Ми бисмо сада могли да имамо зграде у Лозници, а нико нам није рекао хвала. Мог тату је болело то што га је мајка срамотила на сваком кораку. Али тата је увек знао да ми да паре и стави у коверту да јој однесем новац. И нико није био довољно захвалан. За неке којима је био "луд", сад им је добар кад га нема- закључила је Ђулкица.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".