Рибе

Сањиви водени знак познат по својој емоционалној дубини и осетљивости. Упркос својој емпатичној природи, Рибе се често боре да изразе своје праве емоције. Они имају тенденцију да избегавају проблеме не би оптерећивали друге. Међутим, иза њиховог веселог држања крије се вртлог емоција које чекају да буду расплетене.

Вага

Вага је уравнотежен и хармонилан знак. Иако Ваге настоје да одрже мир и равнотежу у својим односима, оне често игноришу сопствену срећу. Они се могу претварати да су задовољне избегавањем сукоба или одржавањем статуса миротвораца. Међутим, испод своје сталожене спољашњости, оне се боре са неразјашњеним емоцијама.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој мистериозној и загонетној природи. Упркос својим интензивним емоцијама, оне поседују изузетну способност да прикрију своја права осећања од других. Они могу носити маску среће да би се заштитили од рањивости или да би задржали ауру контроле. Међутим, њихова фасада се може срушити у тренуцима самоће, откривајући дубину њиховог унутрашњег немира.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

На крају имамо Јарца, прагматичног земљаног знака познатог по својим амбициозним тежњама и дисциплинованој природи. Јарчеви често дају приоритет својим циљевима и одговорностима уместо свом емоционалном благостању. Они се могу претварати да су срећни како би пројектовали слику успеха или избегавали да буду рањиви пред другима. Међутим, испод њихове стоичке спољашњости крије се жеља за истинском везом и емоционалним испуњењем, преноси Astro Talk. 

БОНУС ВИДЕО: