Спремите се за невероватан налет љубавне магије: Венера од 24. септембра улази у знак Шкорпије, где показује своје забрањене стране. Пре свега, таква Венера у односе уноси страст и магнетизам, као и фаталне љубавне приче.

Занимљиво, током периода Венере у Шкорпији од 24. септембра до 18. октобра доживец́емо улазак Марса у његову ретроградну петљу.

Ово обећава, пре свега, улазак у везу, чија ће суштина бити откривена тек када Марс изађе из петље, што ће се догодити тек до краја фебруара 2025. године.

Фото: Профимедиа

 

 

Зашто Венера у Шкорпији може донети кармичке односе?

Постоје романи који нас уче лекцијама за наш духовни раст, а често остављају дубок траг у нашим срцима. Од 24. септембра до 18. октобра, Венера у Шкорпији ће у наше животе унети и кармичке односе, јер је диспозитор Чвора ​​прошле карме у Ваги. То значи да везе које почињу у овом периоду дефинитивно могу бити повезане са вашим прошлим животом

Штавише, ови односи из прошлог живота могу бити повезани са обрадом и негативне и позитивне карме. Ово је време када бисте могли да заслужите невероватан љубавни спој, јер Венера у Шкорпији може донети невероватно сензуалну и емоционалну фузију.

Међутим, може постојати и супротан утицај планете љубави и вероватно ћете се заљубити у особу према којој још увек имате такозвани „кармички дуг”. На пример, преварили сте га у прошлом животу, или сте га можда на неки начин издали или преварили...

Фото: Профимедиа

 

 

Зашто би се важан догађај у љубави могао догодити 8. октобра 2024?

Најважнији дан када Венера у Шкорпији може свашта да нам донесе биће 8. октобар – тог датума ће се на небу формирати тригон између Венере у Шкорпији и Марса у Раку.

Ово сугерише да сви имамо веома важну сензуалну комуникацију са супротним полом. Марс у Раку може учинити мушкарце суптилнијим у љубавним питањима, али жене, напротив, могу бити страствене и моћне у исто време.

Такође на овај дан ће вероватно бити могућ судбински састанак, који под утицајем Марса у Овну може да донесе "љубавни роман" у ваш живот, који бисте хтели да претворите у породични!

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: