Како преноси "Санџак данас", у несрећи су учествовала три возила – црвени аутомобил марке "голф ИВ", у којем се налазила породица са троје деце, аутомобил марке "шкода", док је несрећу проузроковао камион компаније "АД Пут" који је прешао на супротну страну пута и директно се сударио с овим возилима. До несреће је дошло данас у 17.30 часова. 

Сви повређени у несрећи су чланови једне породице који су се у тренутку несреће налазили у "голфу". Повређени су одмах превезени у Општу болницу Нови Пазар, где им је указана прва помоћ. Лакше повреде које су задобили изазвале су олакшање међу здравственим радницима, с обзиром на тежину судара.

Аутомобили су претрели озбиљна оштећења, посебно "голф", који је након судара с камионом потпуно уништен са стране возача. Информације из Опште болнице Нови Пазар потврђују да су сви повређени превезени у болницу, где им је указана медицинска помоћ. Срећом, њихове повреде су лакше природе и њихово стање је стабилно.

Због несреће, формирале су се километарске колоне, а саобраћај се одвијао отежано. На лицу места интервенисали су припадници саобраћајне полиције и хитне помоћи, док су екипе за вучу возила ангажоване за уклањање оштећених аутомобила са коловоза.

Истрага о узроцима несреће је у току, а саобраћај ће у овом делу пута бити обустављен до даљњег, док се не заврши уклањање возила и обезбрђивање сигурности на путу.

БОНУС ВИДЕО: