Водитељ Иван Клеут испричао је, у емисији чија је тема била управо дуговечност бракова познатих личности, занимљиву причу о томе како су се двоје глумаца упознали и започели своју везу.

- Они су у браку преко три деценије. Ми смо јако мало и чули о њима и њиховом браку, али ево испричаћу нешто занимљиво везано за њихово упознавање. Они су се упознали још на Академији. Олга је нешто тог дана дошла раније на неко предавање, имали су неку вежбу. Пеле је седео ту и  само пришао и рекао, ја ћу с тобом да се оженим! И он ју је гледао, а Олга је мислила шта је теби, јеси ти нормалан?

Даље се све одвијало као на филму.

Фото: АТА имагес

 

- Она се њему допала и он је њу испратио до куће. И сад опет као оно на филму. Њих двоје ту стоје испред врата, она има цимерку и говори му: Па не можеш да уђеш, како она већ то изговра. То послеподне су само причали и као лепо разговарали, али после два дана он се уселио код ње и након тога, тек после неког времена су се узели. То је била отприлике свадба налик венчању Драгана Николића и Милене Дравић, скромно у кругу пријатеља и кумова. Олга никад није волела венчања, то је исто рекла, није је то никада привлачило.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: