Глумица Радмила Живковић преминула је у 72. години у Београду, а њена ћерка Бојана Бамбић огласила се сад на друштвеним мрежама овим поводом.

- Комеморација ће се одржати у уторак, 24.09.2024. године, у Народном позоришту, опело почиње у 13.30, а сахрана у 14.30 х на Новом гробљу у Алеји заслузних грађана - написала је Бојана на Фејсбуку.

 

 

Радмила Живковић остварила је бројне улоге по којима ће бити запамћена, а многи не знају да је њена ћерка кренула њеним стопама.

Бојана Бамбић пресликана је мајка, а још као тинејџерка се заинтересовала за глуму.

Фото: З. Јовановић, А.Х./АТА имагес

 

 

- Када сам имала 17 година почела сам интензивно да размишљам чиме бих волела у животу да се бавим, отварајући тако разне професионалне "фиоке", као последњу отворила сам и ону у којој је била глума. Бојажљиво, будући да сам као дете глумице и сниматеља одрасла у тој професији, знала сам шта она са собом носи, без икаквих илузија. Покушавајући тако да себе видим у разним професијама, схватила сам да би ме најсрећнијом чинила моја садашња професија, и тако сам одлучила да спремим пријемни испит и покушам - испричала је у интервјуу за "Фасхион & Лифестyле Магазине".

БОНУС ВИДЕО: