Како је време одмицало, испоставило се да је трудноћа високоризична, а Миљана је сада проговорила о свом турбелентном односу са Лазаром Чолићем Золом и да ли ће задржати трудноћу:

- Миљана, како се носиш са трудноћом? - упитао је Дарко.

- Од Золе немам подршку никакву. Мислим да сам искоришћена по ко зна који пут. Имам висикоризичну трудноћу. Дарко, не знам колико је паметно да родим дете, поред свега што се дешава. Није ми јасно да макар цвеће овде није послао, само да ми стави до знања да мисли на мене - казала је Миљана Кулић.

- Колико си разочарана? - упитао је Дарко.

- Много, стварно много. Не могу ни да опишем заправо како се осећа. Њега боли она ствар - рекла је Миљана.

Фото: АТА имагес

 

- Да ли ћеш да родиш дете? - упитао је Дарко.

- Једном сам прокрварила до сад, ако још једном се то деси, онда нећу родити дете. Стојим при томе што сам рекла. Што се Золе тиче, више не желим у животу да га видим. Није знао да се заузме за мене, одвратан је. Не могу да верујем како се Зола понаша, а зна да носим његово дете. Ужаснута сам, лоше се осећам - казала је Миљана.

- Како је дошло до нетрпељивости између Гастоза и тебе? - упитао је Дарко.

- Он некако бежи од мене, сигурарна сам да је то јер сам доминнантнија од њега - казала је Миљана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

 

- Како гледаш на однос Јелене и Ивана? - упитао је Дарко.

- Завршиће заједно. Они не могу једн о без другог, изледа да је њима нормално све што није нормално. Морам само да додам. Јако ми је жао Милице Величковић. Терза се опасно заљубио у Софију. Оставља јој писма у штали, па онда се љубе у пролазу где камере не снимају - открила је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: