Бака Прасе ступио је у контакт са Јеленом Карлеушом и позвао је да му се придружи у снимању лајва.

Фото: АТА имагес

 

После Богдановог позива да поразговарају код њега о разним темама, Јелена је на себи својствен начин одговорила и изазвала хаос, а сада је открила шта су се договорили. 

- Чули смо се, звао ме је. Питао ме је да ли бих дошла. Рекла сам:"Како да не, зашто да не?!". Знам да њега клинци много воле и да је виралан. Рекао је:"Молим те, дођи код мене, бићу најдивнији". Ја кажем: "Ја и не сумњам да ћеш ти бити најдивнији".

- Па, некакав аутфит ћу морати ваљда имати. Не знам да ли ће бити што слободнији, али ја бих волела да Бака буде што слободнији. Да видимо ту његову слободу, ја сам, као што сам неколико пута рекла, слободна жена - закључује Јелена Карлеуша за "Информер".

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Бака Прасе се Јелени Карлеуши обратио следећим речима:

- Поздрав Јелена! Овде Бака Прасе, на лајву сам, драго ми је. Да ли бисте желели да дођете као гошћа један дан да причамо овако о животу и неким с*ксуалним искуствима? Наравно, шалим се, али да прођемо неке животне теме и да коцкамо мало заједно. Било би ми велико задовољство. Поздрав. Волимо вас овде сви. Институција и ја - послао је поруку Бака ЈК.

Затим је, неочекивано за њега, уследио и Карлеушин одговор, и то врло интересантан.

- Добро вече Бако, мислим Прасе, институцијо! Ово није мој секси глас, само сам се сад пробудила јер идем на неки наступ, па ћу да се спремам. Наравно да ћу да дођем. Ја сам очекивала тај позив, само што морам после да те ј…м… Знаш, како то иде код нас старијих тета - рекла је у поруци Јелена јутјуберу што је њу одушевило.