Поп дива Јелена Карлеуша развела се пре неколико дана од Душка Тошића, што је тема о којој не престаје да се прича на естради.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Наиме, Јелена је гостујући у јутарњем програму на ТВ Прва, изјавила да по статистици "жене након развода процветају, док мушкарци углавном пропадну".

- Оно што жене морају да знају, оне које се разводе, добра ставр по статистици кажу да жене после развода постану препи.., а мушкарци обично пусте стомак и оћелаве.

Шта мисли о њој изјави, питали смо њеног колегу Шака Полументу, који је имао само лепе речи и за Јелену, али и за њеног бившег Душка.

Фото: АТА имагес

 

- Душко је фрајер, нисам га видео у задње време. Мислим да је он добар фрајер, и добро се облачи. Пар пута је био на мојим гостовањима. Видим да има неки ауторитет свој, има неке мушке кодексе, што ми је јако драго. Волим људе који су и те како популарни, недостижни, али свачији - изјавио је Шако, па поменуо Јелену:

- Мислим да, Јелена Карлеуша као лепа жена ће се снаћи,  а Душко је и те како леп мушкарац, за њега нема зиме, данас прелепих жена има...

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

- Ја бих сада могао да се оженим с неком девојком која има 20 година, на крају крајева, што се тиче мог живота, начина и изгледа. Неке унутрашњости своје - изјавио је Шако.

Подсетимо, поп дива Јелена Карлеуша пре неколико дана окончала је свој брак са Душком Тошићем, после 17 година заједничког живота.

Она је гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, први пут открила како се осећала приликом потписивања папира, на којима је била у присуство свог, и Душковог адвоката.

(Телеграф.рс)