Петар Стругар срећу је пронашао крај колегинице Нине Нешковић, а пре ње имао је веома буран љубавни живот. Глумац је био ожењен Иваном, са којом је добио сина Зарија, али њихов брак није потрајао, те су се 2015. године развели.

Он је приликом гостовања у једној емисији проговорио о породици и односу са бившом супругом.

- Породица је битна, сад успе, не успе. Није ми било тешко због развода, али ми је био тежак тај моменат кад схватиш да ниси сам, ту је дете. Ипак, жив се човек на све навикне - почео је глумацу емисији "Гоца шоу", а на питање у каквим је односима са мајком свог првог детета, одговорио је:

Фото: АТА имагес

 

- Кад се разиђете, зашто не би били у добрим односима. Све мораш да ставиш са стране јер то дете ништа није криво. Прогуташ шта треба да прогуташ. Сада смо можда у бољим односима него кад смо били заједно, да. -

Петар  је открио да ли му је жао што није сачувао породицу.

- Најважније је да схватиш да смо сви људи и да је све то нормално, све је решиво. Нема разлог да се пролонгира нешто што не иде, да се инсистира, ако не иде, не иде, идемо даље. Сам пао, сам се ударио. -

Стругар истиче да му је најважније било да се оствари као отац, те је истакао да воли што се остварио у тој улози као млад, са 26 година.

Фото: АТА имагес

 

- Моја идеја је била да добијем дете, и мени је то било важно. Породица ми је важна и моји су ме тако васпитали.-

Он је нагласио да би волео да има још деце.

- Боже здравља, ја бих волео да имам петоро, шесторо деце, то сам од средње школе говорио, али видећемо полако - рекао је глумац.

БОНУС ВИДЕО: