Жене у хороскопском знаку Бика

Жена Бик има велику жељу да се богато уда, али ће исто тако радити на томе да се и заљуби у богаташа. Жене Бикови увек теже томе да изгледају перфектно, али јој је битно и да поред себе има некога са ким ће доживети велику романсу. Ако жели материјалну безбедност у браку, жена у знаку Бика мора да потражи мужа међу Вагама, Рибама и Јарцима.

Жене у знаку Близанца

Жене у овом знаку воле новац и сматрају га главним фактором слободе и инспирације. Материјалне потешкоће могу само да повреде њихову осетљиву душу.

Жена Близанац ће ући у брак, само из једног разлога: да обезбеди материјалну сигурност. Међутим, проблем се јавља када јој муж не да преко потребну слободу, на коју је она толико навикла. Она је у стању да има и љубавну аферу са мушкарцем који је богатији и финансијски стабилнији од њеног мужа. Скоро сваки хороскопски знак им одговара за брак осим Шкорпије и Овна.

Фото: Профимедиа

 

Жена у знаку Шкорпије

Смисао њеног живота је уловити добростојећег мушкарца. Оне и не помишљају да зараде новац, него то очекују од мужа. Жена Шкорпија ће без премишљања да размени сексуалне услуге за новац. Оне не желе љубав већ захтевају новац. Идеалан брачни партнер им је онај у знаку Ваге, Девице и Водолије.

Жена у знаку Јарца

То је типичан пример жене која тражи брак искључиво због удобности. Оне ће осмислити стратегију како би уловиле најбољи примерак. За њу брак из користи је једини брак у којем желе да буду. Жена у знаку Јарца ће процветати само уз финансијски стабилног човека.

Фото: Профимедиа

 

Жене у знаку Рибе

Оне су прави познаваоци свега лепог и софистицираног, а то кошта. Оне траже некога да им удовољава и психички и физички. Ако мушкарац не задовољава њихове потребе, брзо ће га заменити другим. Своје финансијске спонзоре морају да потраже међу Шкорпијама и Стрелцима.

БОНУС ВИДЕО:

(Стил)