Ован и Водолија

Оба знака су позната по авантуристичком духу, па ће имати узбудљиву везу. Увек су спремни за акцију, врло отворени, добро се забављају заједно. Они желе стално да буду заједно, чак и у периодима када се остали парови разиђу и уморе једно од другог.

Бик и Рак

Они у потпуности разумеју једно друго. Ова два хороскопска знака су снажно повезана, како на физичком, тако и на емотивном нивоу. Разумевање им помаже у изградњи јаке повезаности, која је све чвршћа како однос расте. 

Фото: Профимедиа

 

Близанци и Водолија

Осећају невероватну повезаност на менталном и емотивном нивоу, због чега им се већ у почетку везе чини као да се знају годинама. Иако је сваки тренутак који проведу заједно невероватан, обоје разумеју потребу за слободом, која им помаже да њихов однос ојача временом.

Рибе и Рак

Ова два водена знака имају дубоку везу. Одлично функционишу у свим ситуацијама. Поносни су једно на друго због тога што се тако добро познају и однос им зато временом постаје све чвршћи. То омогућава њиховој вези да постане неуништива. Заједно су веома забавни и сви воле да се друже с њима. Рибе одржавају везу, а Рак негује њихов однос и посвећује му се - заувек.

Фото: Профимедиа

 

Лав и Стрелац

Имају страствен однос и обоје уживају у животу и љубави потпуно се предајући једно другом. Један другом су снажна подршка и инспирација. Обоје су реални. Имају невероватно јаку менталну везу која се не може лако уништити свакодневним проблемима.

Девица и Бик

Одлично се слажу. Обликују се заједно у вези попут глине. Обоје су лежерни, што однос чини мирним. Поштени су и искрени, а у озбиљним и дугим односима остварују велику блискост. Ови знакови су врло посвећени један другом, јер не само да одржавају међусобни интегритет, већ осећају да су исти у сваком погледу.

Фото: Профимедиа

 

Вага и Близанци

Веза између Ваге и Близанца заснива се на снажној интелектуалној повезаности. Они не користе само своја тела за комуникацију, њихови умови су усклађени за виши ниво љубави. Оба знака имају висок ниво духовности и интелигенције, па се разумеју на различите начине. Цене једно друго, као и склад и мир у својој вези.

Шкорпија и Рак

Имају снажне емоције, што чини да се још боље слажу. Ова два знака се хране заједничком страшћу, врло су одани партнери, те су један другом највећа подршка. Преданост и сличан морални став чини њихов однос интензивним, али уравнотеженим. Обострана брига и подршка чини ову везу дуговечном.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац и Ован

Између ова дба знака хороскопа постоји велика страст, што их чини експлозивним паром. Енергија између њих ствара снажан однос. Кад се каже да се супротности привлаче, мисли се на ова два знака. Ово је моћан пар који може пребродити све животне препреке.

Јарац и Бик

Снажно привлаче једно друго. Због тога увек размишљају и сањаре о бескрајној љубави. Веза коју имају је невероватна у сваком смислу. Осећају велико дивљење једно према другом и имају висок ниво поштовања у вези. Они су права дефиниција сродних душа.

(Најжена)

БОНУС ВИДЕО: