- У овом мјузиклу испреплетне су животне приче пет различитих жена, приче о срећи и љубави, пријатељству и поверењу али и незадовољству и неостварености. Када смо почеле да припремамо пројекат, присетила сам се ванредне ситуације кроз које смо пролазили за време епидемије. Оно што је мене вадило и није ми дозвољавало да паднем у депресију је била музика. Са својим пријатељима сам се окупљала у стану и певали смо. Чак су наше комшије имале музичке жеље, које смо ми испуњавали. Сматрам да су музика и хумор покретачке снаге. Увек треба са комичне стране посматрати проблеме. Ја у свом животу тако радим. Кроз разне проблеме сам прошла, али сам се увек трудила да их гледам са ведрије стране. Углавном се шалим на сопствени а врло ретко на туђ рачун. Једноставно, такав дух ме и одржава у животу. Не постоји жена на овом свету која шта год да је снађе, не успе да у одређеним околностима буде весела. То можете да постигнете ако сте окружени добрим људима. Мени је музика увек била вентил и без ње не могу да функционишем. Одавно би ми читали опело да нема музике и хумора, чак и када је најтежа ситуација. Једном приликом је Павле Вуисић реко: “Ако у свакој невољи нађете зрно хумора, ви сте победник”. Та изјава је моја животна девиза - открива Зорана Павић.

Певачица тврди да је непоправљиви оптимиста, врло често можда и нереални и да буквално из пете вади енергију која је сада преко потребна.

- Много тога нас је снашло. Имам утисак да се у људима изгубила радост и у том смислу мислим да је овај мјузикл, који сада припремамо, један вулкан добре енергије који је неопходан људима. Да се разумемо, ми изведбом мјузикла “Весело девојачко вече” нећемо променити живот али ако човек може макар на два сата да заборави неке проблеме, наша мисија је испуњена.

Сви се слажу да Зорана у последње време изгледа боље него икада и да је своју линију довела до савршенства.

- Тако су се сложиле коцкице у мом животу и то у моменту када сам била на једној ригорозној дијети пред премијеру своје нове песме. Тада ми је помогао и ласерски центар, тако да смо обострано користили једни другима уз потпуно другачији начин живота. Често ме питају да ли једем (смех). Наравно, али на потпуно другачији начин. Раније уопште нисам доручковала а сада је то обавезан ритуал и то воће које пре никада нисам имала у свом програму. Увек се сетим бакиних речи: “Доручак поједите сами, ручак поделите са пријатељима, а вечеру дајте непријатељу”. Баке су заиста увек у праву, а ја сам све контра радила. Драго ми је да сам поново у својој кожи јер се боље осећам. Задовољнија сам као жена и више у свом послу могу да дам.

https://www.instagram.com/p/CXjhAKfsOTj/

Што се тиче водитељског посла, на том плану тренутно апстинира. Наглашава да постоје неке понуде али да жели да овог пута пружи гледаоцима један сасвим другачији пројекат.

- Што се тиче музике, ускоро ће бити завршен и спот за нумеру ”Божуре мили цвете црвени” који сам снимила на Газиместану. Та песма је стварно божанствена и мислим да ће бити право освежење на нашем музичком небу. Сматрам да су синглови у данашње време права ствар. Иначе, претнаест дана по завршетку снимања песме “Чекаћу те горе”, кренула је епидемија. Многи су ми тада рекли да је та песма испала као предсказање јер нас је, нажалост, много људи из блиског окружења и јавних личности које су обележиле једно време, напустило. Зато имам у плану и једну брзу песму са бендом “Балкан соул” да потпуно пресечем ту тугу - закључује Зорана и поручује да у новој години жели да буде срећна и да путује.

- Срећа је да радим посао који волим али и да моја околина и ја будемо живи и здрави, као и да што више путујем, да будем вољена и да волим.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".