Неца Голубовић из серије "Срећни људи" освојио је пре три деценије срца публике, јер је овај лик био и те како упечатљив.

ФОТО: Принтсркин Јутјуб атријум

 

Јанко се нашао раме уз раме са највећим именима српског глумишта и маестрално одиграо улогу малог Неце.

ФОТО: Принтсркин Јутјуб атријум

 

Миливојевић данас има 37 година и наставио је породичну традицију и бави се уметношћу, баш попут свог оца.

- Радим у галерији на Бановом брду, већ 15 или 17 година, то нам је база, и радимо транспорт и паковање уметничких дела. Наравно и трговина слика, опремање слика, то је мој садашњи посао и будући, ја се надам. Мој отац то ради већ 30 и кусур година, тако да је логичан след био да и ја останем у томе, с обзиром на то да ми два рођена брата не живе у Србији, један живи у Дубаију, други у Америци, тако да сам ја остао у том послу и настављам га - открио је једном приликом за домаће медије.

ФОТО: Принтсркин Јутјуб Блиц

 

Јанку је као дечаку на снимањима, признаје, било помало досадно, али се сада ових успомена сећа само са осмехом.

- Нећу да кажем негативно, али досадно ми је било, али што сам старији све ми је то јако интересантно и јако лепе успомене имам. И сад када је прошло скоро 30 година само позитивне утиске имам. Било је тешко време, мој хонорар за те три године је био толики да нисам могао да платим једно летовање за породицу, за те три године, била је инфлација. Тако да није био финансијски интерес, већ ентузијазам, као и код доста људи који су ту радили - признао је он тад.

Блиц