Фатална глумица чија лепота одолева времену, Кетрин Зита Џонс, напунила је 55. година, а и даље плени као у двадесетим. Многи би рекли да је данас још лепша и сензуалнија. 

Кетрин је деценијама део шоубизниса, а исто толико ужива у складном браку са 25 година старијим колегом Мајклом Дагласом са којим је засновала породицу. Чини се да јој љубавна сигурност утиче и на спољашњу лепоту и самопоуздање те излгеда боље и задовољније него икада.

Фото: Профимедиа

 

 

Сада је глумица, на дан свог 55. рођендана објавила фотографију стару чак 25 година. На њој је она потпуно обнажена. А фанови су због тога пали у транс. 

- У мом рођенданском оделу. После више од 25 година током којих је мом супругу рођендан када и мени, понестаје ми идеја за поклоне! Ово је друга опција за поклон, лоптице за голф су опција број један, наравно - написала је  холивудска звезда.

За само неколико сати слика је прикупила више од 100 хиљада лајкова и више од 2000 коментара одушевљених фанова који су немо гледали у призор испред себе.

Деценијама нико не може да одоли њеној лепоти и сензуалности којом је освојила и колегу Мајкла Дагласа са којим је деценијама у браку.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: