ТВ лице открива колико је захвална креативном директору "Звезда Гранда", који је био уз њену породицу током њихових најтежих дана

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Водитељка Јована Пешић, која је својевремено била и лице Гранд телевизије, открива да јој је Саша Поповић кум.

Фото: Јутјуб принтскрин/Гранд онлине, В. данилов

 

Наиме, креативни директор такмичења "Звезде Гранда" пре 26 година крстио је Јовану, која за њега има само речи хвале.

- Тачно је да у животу ништа није случајно. Када сам била детенце, живела сам с мајком, покојним татом и братом у стану. Тада су се родитељи борили с трошковима живота. Нажалост, тата и мама су се разболели. Хвала богу, мама је преживела, а када је тата преминуо, преузела је улогу главе породице. Дружила се с тета Мацом у блоку где смо живели и ишла код ње на кафу. У истој згради је живео Саша Поповић. Десила се ситуација да су се моја мама и Саша два пута срели у истом дану. Он јој је рекао: "Трећи пут, ја частим". Хвала богу, што се заиста десио тај трећи пут - прича Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand online, В. данилов

 

Она детаљно описује добра дела којима је Поповић задужио Јованину породицу:

- Када је чуо животну причу моје маме, пошто је одувек био људина, предложио јој је да ради код њега, да му пегла и сређује стан док је он на путу. Када су Лепа Брена и Саша одлучили да отворе своју продукцију "Гранд", запослио је маму. Тамо је радила до пензије. Помогао нам је да будемо стабилна породица. Рецимо, када сам доживела удес, желео је да сноси трошкове поправке - открива Пешићева и наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Оно што је истина 100 посто јесте да је Саша особа чију бисмо слику требало да држимо као икону. Бољег човека упознала нисам, нити верујем да ће се на свету појавити неко као он. Брату и мени је помогао и у школовању, у нашем дневном животу. Студирала сам менаџмент. Имали смо обавезну праксу. Нисам знала где ћу и шта ћу, а на факултету су нам препоручили да то буду медији. Саша је звао пријатеље и замолио да одрадим сате праксе на Пинку. Оправдала сам поверење и, када се завршила пракса, звали су ме да се вратим на Пинк. Добила сам понуду да посао коју сам прихватила.

Јована је истакла да је њена жеља била да јој Поповић буде кум на крштењу.

- Тачно 1998. године сам одлучила да се крстим и имала сам жељу из поштовања и захвалности да ме Саша крсти, и то се десило у Цркви Свете Петке. Неколико година касније, пре одласка у војску, и мој брат је желео да га Саша крсти. Ми смо му и више него захвални на свему - закључује Јована.

Курир