Српска глумица Драгана Мићановић објавила је на свом Инстаграм налогу фотографију са познатом латино америчком глумицом Кораима Торес, која је код нас најпознатија по својој улози у серији "Касандра".

ФОТО: Принтскрин Инстаграм

 

Две глумице изгледају феноменално у својим хаљинама за излазак, усликане на журци на сплаву на сави.

Колумбијска глумица и звезда латино серија, која је пословно у Београду због улоге у домаћој серији "Игра судбине", одушевила је све са својом линијом јер је изгледала феноменално у изазовној мини хаљину од холо-шљокица са огромним прорезом на леђима и стомаку. Пуштена коса и дискретна шминка, са врло мало накита, била је одличан контраст веома провокативној хаљини.

Српска глумица са друге стране изабрала је увек победничку малу црну хаљину, са лептир дугим рукавима и отвореним раменима, што је само допринело да заблиста поред своје колегинице. Дугачка златна огрлица била је фин детаљ, а покупљена коса у пунђу, и мачкасте очи, дале су дозу латино сјаја, најевероватније у част колегинице којој се обрадовала у Београду.

 

 

- Бако успела сам! - написала је Мићаловићева у својој објави уз слику глумице, алудирајући на Касандрину популарност током деведесетих година.

Она