Ђорђе Давид је испричао је да му је Светлана Цеца Ражнатовић помогла када се нашао у финансијским проблемима након што је у саобраћајној несрећи у Северној Македонији у јануару ове године покосио жену која је преминула.

Фото: АТА имагес

 

Њему је том приликом уништен и аутомобил који је возио, па се сад присетио како му је колегиница након повратка у Београд позајмила новац како би купио нови аутомобил.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 - Дошавши у Београд (после саобраћајне несреће у Северној Македонији, прим. аут.) сви моји пријатељи су говорили и ја верујем да је то било искрено: "Шта год да ти треба, јави се!" Једино је она рекла: "Ајде, дођи до мене" и бацила је коверту испред мене и рекла "Само без било каквих расправљања с тобом. Знам да си у бунару. Ово је новац који ти дајем да узмеш неки ауто јер знам да си без аутомобила као без ногу. Чим будеш у прилици да то вратиш, молим те, врати, а хвала Богу радиш, свираш, овде си у жирију. Молим те, немој да се расправљамо да ли ти то хоћеш да узмеш или нећеш да узмеш јер ћемо ући у озбиљан проблем" - навео је рокер, па додао:

 - То негде показује да добро зна шта је мука и што је показало да ме заиста искрено уважава и поштује и искрено цени све то што радим. Кажем, имам другаре који су са репликом "Јави се за шта год" и искрено верујем да су били чисти у свему томе, али с обзиром да су мушкарци и нико од њих није рекао "хеј, ајде дођи овамо да узмеш неку кинту да имаш да се котрљаш". Она показује да тај њен осећај за ближњег свога, па да ли је то члан фамилије или пријатељ је невероватан. Ретки су били такви људи у мом животу - рекао је рокер за подкаст "wтф радио".

Курир