Заборавио је Лазар Јовановић на углед свог оца Милана Ланета Јовановића, брата Душана који игра у кадетима црвено-белих, заборавио је и на реноме клуба у који је летос дошао и какву величину као европски шампион из 1991. године представља Црвена звезда.

Непримереним понашањем у дану када Звезда игра дерби против Партизана овај младић од свега 18 лета довео је свој живот у питање, због акробација које је чинио на возилу у покрету. И све те лудорије јутјубер Бака Прасе поделио је у јавности не марећи шта ће се десити са Лазаром Јовановићем, све зарад проклетих кликова.

А, и што би он морао да води бригу о Лазару Јовановићу, који је пунолетан и који пристао да се снимају његове вратоломије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Baka Sepra 2

 

Иначе, Лазар се појавио у видеу који је уживо емитовао Бака Парсе и питао га: "Да ли има места за вожњицу?" Добио је одговор да једино може да се закачи за мердевине, што је он и урадио.

- Он ће стварно да се закачи? Јој, зашто си му то рекао - питале су Баку Прасета девојке које су седеле у колима.

Погледајте те сцене на 2:11:08:

Недопустив видео, тачније скандал у којем је у главној улози Лазар Јовановић дошао је и до његовог оца, а онда и до људи из Црвене звезде. Реакција челника клуба из Љутице Богдана 1А била је педагошка, јер је млади фудбалер позван на разговор код генералног директора Звездана Терзића. Према ономе што пише портал Mozzartsport, Лазар Јовановић добио је лекцију, прописно је изрибан и скренута му је пажња на његово понашање које ће бити под будном присмотром.

Фото: М. Вукадиновић

 

Озбиљне пацке и замерке добио је Лазар Јовановић и од капитена Уроша Спајића, који му је скренуо пажњу на недопустиво понашање и чињеницу да је скрнавио углед ФК Црвена звезда. И није то све. Лазара Јовановића тек чека рапорт код тренера Владана Милојевића.

Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

 

А, шта је отац Милан Лане Јовановић могао да каже свом првенцу, свом сину, можемо само да претпоставимо. Само неколико месеци раније Ненад Милијаш, тренер омладинаца одржао је састанак са Ланетом Јовановићем и убедио га да пусти сина у Београд, у Црвену звезду. И

дошао је Лазар на Маракану, показао сав раскошан таленат са лоптом и брзину коју поседује. Али, чини се заказао је са понашањем.

Фото: Д. Дозет

 

Време ће показати може ли Лазар Јовановић да се врати на пут професионалног фудбалера, или ће остати упамћен само као таленат и дечак немирног духа који је ризиковао живот лудирајући се са извесним јутјубером, који је опет зарадио озбиљан новац на кликовима, искористивши његову наивност и лаковерност.

Лазар Јовановић није кажњен. Засад. Претходних дана тренирао је без проблема са остатком тима.

БОНУС ВИДЕО: