Злата је сада, у интервјуу за домаће медије, искрено говорила о свом здравственом стању и разлогу због ког је драстично смршала.

- Оперисала сам килу на дијафрагми, због чега сам била на посебном режиму исхране. Јела сам течну храну, потом кашасту, и док сам се вратила на чврсту скинула сам десетак килограма, мада би се на моју висину видело и неколико - рекла је она и наставила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Како год, носила сам конфекцијски број 42, а сад ми је таман 36. Највише ми је жао кад колеге почну да ме загледају и питају јесам ли добро, са нагласком на оно „добро“ ‒ испричала је глумица додајући да је сада здрава и да се осећа одлично.

Златин син Федор напунио је 24 године када је поново срела прву љубав Ђорђа Токина, који је у Београд накратко дошао из Америке.

- Он је тамо био на докторату, а ја сам му се придружила кад сам завршила снимање Срећних људи. Нажалост, после годину и по Ђорђе се разболео и напустио нас је.

- „Дабогда имао, па немао“, обично се користи као клетва, а ја сам имала своју бајку. Да њега није било, не бих веровала да права љубав постоји и у зрелим годинама - рекла је Злата.

 

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Данас Злата Нуманагић највише ужива да време проводи са унуком Вуком који је извор њене највеће среће.

- Сваки слободан тренутак проводим са њим. И кад ме другарице зову на ручак, кажем да не могу јер чувам унуче. Више не мислим колико ћу да живим, него колико ћу да учествујем у његовом одрастању. Верујем да су бабе и тетке веома драгоцене за одрастање, бар сам ја имала такво искуство и много ми је значило - закључила је глумица.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: