Глумица Соња Колачарић одлучила је да проговори о неким кључним тренуцима у свом животу.

Она је гостовала у шеснаестој епизоди подкаста "БИНЏ" и том приликом је причала о кључним променама које су се дешавале током њеног живота.

- Заиста верујем да човек у животу мора да се декомпонује више пута у животу. Да морају да се догоде ситуације у којима се "баци" неко претходно "ја" да би се ушло у неку нову животну фазу. Мени се то дешавало - рекла је Соња, па потом поделила своје лично искуство.

Фото: В. Данилов

 

 

- Моје огромне промене у животу су биле уписивање факултета, све што је било пре тога више није важило, смрт мајке, која је била мој апролутни ослонац, као и рођење детета. Тада се центрирање личности мења. Ја више нисам центар, центар је ван мене. Потпуно обрнута перспектива, све што је било поново више не важи. Четврти тренутак је био мој развод. Све се урушава, то су тренуци кад та особа која сте били више не постоји - закључила је глумица у подкасту "БИНЏ".

Шта је све Соња имала да каже о свом приватном животу, васпитању синова, каријери и одрастању можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...