Наредно помрачење биће 2. октобра 2024. године у знаку Ваге, а одразиће се на односе са људима. Под овим се подразумева да у животу појединаца постоје мрачне енергије које не могу да се занемаре. 

У наставку прочитајте како ће помрачење утицати на неке од хороскопских знакова:

Вага


Припадници овог знака морају да буду опрезни, јер ће Лилит у њиховом знаку можда довести до искушења да промене своје најдубље принципе. Нова особа или нова ситуација може их занети на начин који им не одговара, што може довести до сумњи у верност у љубавном односу и могућих скандала на послу.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Црни Месец ће се кретати кроз сектор страхова овог знака, стварајући лажне невоље и ставове. Припадници овог знака могу почети да се плаше да зависе од финансијске помоћи партнера или других, осећајући да постоји нешто што може да им нашкоди и да не треба да покажу своје право лице, посебно када се осећају рањиво.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Ако међу пријатељима припадника овог знака постоје ваздушни знаци - Вага, Близанци или Водолија, онда се спремите да доживите промене у односима. Лилит ће створити тест снаге, истичући нешто што можда претходно није било приметно, попут издаје или замки у односима. Ово може бити прилика да Овнови посматрају своје партнере на нови начин и можда први пут заузму улогу посматрача.

Фото: Профимедиа

 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: