Слободан је са првом супругом добио два сина, Николу и Љубомира, а са другом има четворо деце, Василија Вида, Танасија, Зарију и Озрена.

Глумац је од своје супруге старији 23 године, а Јелена је двоје млађе деце родила код куће. Једном приликом је причала о порођају у кућним условима: 

- Порођај код куће планирала сам још са Василијем, али нисам имала храбрости. Сада ми је криво што то нисам урадила. Кад сам се порађала са Заријом, нимало се нисам плашила - причала је Јелена након што је први пут искусила порођај у свом дому, додајући да је била окружена најмилијима.

Фото: АТА имагес

 

Старији син је желео да гледа рођење млађег брата: 

- Мали Танасије је спавао, а старији Василије је желео да гледа тај величанствени чин. Бабица Дивна, која је специјализована за порођаје код куће, била је одушевљена мојом смиреношћу. Када је пупчана врпца престала да пулсира, мој супруг ју је свечано пресекао. Све је протекло у најбољем реду и чим сам се породила, беба ми је била на грудима и после четири минута је почела да сиса. 

Јелена није имала потребу да после порођаја иде у болницу: 

- Бабица је погледала бебу и установила да је све у реду. Мене није прегледала јер нисам имала никакву рану, па није ни било потребе. Два сата после порођаја прала сам судове. Комшиница која нам је стигла у посету није могла да верује шта радим. Породила сам се и живот се одмах наставио - рекла је супруга Слободан Ћустића својевремено, а пренео Хелло.

- Наши синови разумно су прихватили долазак своје сестре. Син Василије био је у шоку када смо се вратили из породилишта са братом Танасијем. Био је потпуно изненађен откуд беба. Овако је видео тренутак када је наша девојчица дошла на свет, после чега је отишао у собу да спава - додао је глумац који је рекао да је тог јутра био најсрећнији човек на свету.

 

БОНУС ВИДЕО: