Јована Јермић је открила да је имала жељу да уради интервју са познатом глумицом, али то је није догодило. 

- Дошла била Касандра... Највећа пропаст, односно неискоришћена прилика продуцената који су је довели, а ја то тврдим, јесте што нису стигли да ја урадим интервју са Касандром на шпанском. Била је та идеја, требало је да се сретнемо Касандра и ја, међутим, нисмо успели да се сретнемо, мислим да је та идеја прекасно дошла, она је полако купила прње... То би био интервју који би срушио интернет, ал добро треба сањати, ех живот је дуг, штета, рекла је Јована Јеремић.

Славна Касандра је нови члан глумачке поставе серије "Игра судбине", а тим поводом, екипа поменуте серије је организовала прославу на којој се појавила и латино дива, те је била одлично расположена.

- Јако сам задовољна и захвална што сте сви ви овде. Срце ми куца од љубави што сам у овом граду и овој држави- рела је она и додала да се сјајно осећа у Србији.

- Овде су људи љубазни пуни љубави и поштовања. Знају да искажу своја осећања и поштовање на нежан начин и осећам се лепо примљено и дочекано. Као код куће. Из продукције су нас водили у један ресторан и тамо је била уживо музика, било је прелепо - искрена је Касандра. 

Фото: Н. Скендерија

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: