Радош Бајић је причајући у једном интервјуу о својој супрузи потврдио стари трач у ком је замало заиграо главну улогу у култном филму “Wарриорс” илити “Ратници подземлја”.

Фото: АТА имагес

 

 

- Као млад глумац, 1976. године добио сам позив и уговор за Холивуд од великог америчког продуцента Оливера Унгера, где ме је чекала улога у филму Волтера Хила ‘Ратници подземља’. Нисам отишао јер нису пристали на услов да са мном пође и моја Милена. Да сам отпутовао, то би аутоматски значило крај и наше љубави и заједничког живота. Никада се нисам покајао јер сам између живота и славе изабрао, живот - рекао је глумац у интервјуу за Блиц.

У браку су добили ћерку Јелену и сина Недељка. Успели су да заједницу сачувају и у тешким периодима, када је Милена оболела од рака дојке.

- Ја сам супруг жене која је била оболела од рака дојке, а искрено желим да охрабрим све мајке, сестре, супруге, ћерке, баке, и да им кажем да на крају тунела има светла. И Радојка је у серији наставила да живи, као што је и моја супруга Милена. Двесто осамдесет осам дана сам са њом провео на београдском Институту за онкологију, помажући јој у грозничавој и тешкој борби. Иако сам увек чувао свој приватни живот као оазу, у договору са супругом и децом, одлучио сам да изађем пред јавност са својим искуством зарад свих оних жена којима треба помоћ - рекао је тада за медије и истакао да је његова супруга победила опаку болест.

Фото: Википедија

 

 

Филм “Wарриорс” Волтера Хила је постао у међувремену велики хит широм света, а култни статус је одржао до данас. Изашао је 1979. године, а та година је била битна и за Бајића јер је исте године оставио запажене улоге, прво у филму Јоце Живановића “Радио Вихор зове Анђелију”, као и у два партизанска “Освајање слободе” и “Партизанска ескадрила”.

БОНУС ВИДЕО: