Ћерка глумца Петра Зекавице који је данас на друштвеним мрежама замолио све да га обавесте уколико виде његову малолетну ћерку која је побегла од куће, пронађена је.

Испод Петрове објаве огласила се Кате Зекавица која је написала следеће:

- Ево ту је Софијина мајка. Софија је пронађена жива, одвезена је у болницу. Велико хвала свима.

Фото: АТА имагес/М. Млађен

 

 

Недуго потом и Петар се огласио на друштвеним мрежама са новим информацијама, уз фотографију ћерке у колима хитне помоћи.

- Софија је пронађена. Тренутно је болници. Желим да се захвалим свима на невероватној подршци и брзини којом су сви људи добре воље одреаговали. Да није било вас ко зна како би се све ово завршило - започео је глумац и наставио:

 

 

- Захваљујући вашим ре-постовима, господин Обрад кога лично не познајем је приметио Софију у Земуну и ја сам кренуо тим трагом који се испоставио тачаним. Обраде велико Вам хвала! Убрзо се јавила и госпођа која је Софију видела у продавници и чија је ћерка успела од одвуче Софијину пажњу и сачува драгоцене минуте пре мог долазка. Захвала сам вам. Захваљујем и инспектору полиције Милошу из МУП а Србије из Деспота Стефана. Захваљујем и људима из медија. Пријатељима из бранше као и свима вама које не познајем и који сте притрчали у помоћ. Чувајте децу и нек вас Бог чува! Хвала - закључио је Зекавица.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Да подсетимо, глумац Петар Зекавица обратио се данас пријатељима и познаницима због нестанка ћерке.

Он је написао како његова ћерка има суицидне мисле, те да је данас у Београду побегла од куће.

Фото: АТА имагес/М. Станисављевић

 

 

- Пажња! Молим све пријатеље и познанике у Београду да обрате пажњу ако примете моју ћерку Софију Зекавицу (16) да окрену мене или полицију у Београду. Побегла је данас од куће, суицидна је и тражимо је! Ово су слике од данас! - написао је Петар у опсу на друштвеној мрежи, уз фотографију, а сада је његова наследница пронађена.

БОНУС ВИДЕО: