Он сам увек је инсистирао на квалитетним песмама, музици, вокалним способностима, па и на спотовима за које није жалио новца.

“Википедија” наводи да је Недељко Бајић одрастао у вишечланој радничкој породици са родитељима, два брата и две сестре. Музиком је почео да се бави са шест година, а пре него што је започео естрадну каријеру завршио је туристичку школу.

“Свет” је својевремено писао да је Баја 2013. започео емотивну везу са 19 година млађом Иваном, која се појављује у његовом споту “Мокра до голе коже”.

Фото: В. Данилов

 

Током пет година заједничког живота добили су двоје деце - сина Марка и ћерку Милицу, да би се 2018. године у тајности развели.

- Највећа жеља ми је да буду здрави и стабилни људи, а чиме ће се бавити зависи од њих. Ако буду решили да постану певачи, немам ништа против. Показаће време, као што је показало и за мене. Време увек покаже ко смо и шта смо – рекао је Недељко Бајић Баја у једној од ретких изјава на тему родитељства.

Фото: Јутјуб принтскрин/Pink.rs

 

Многима омиљени певач неко време је живео у Новом Саду, одакле се преселио у Београд. Ипак, његов животни пут почео је у малом босанско-херцеговачком месту, Шипово, где и данас има бројне рођаке и познанике.

- Живим у Београду, али често ме има и у Бечу. Наравно, и у мом родном граду Шипово. Код мене је све како треба, све постижем. У суштини, све је ствар добре организације и карактера, а ја сам одговоран човек – казао је Недељко Бајић.

БОНУС ВИДЕО: