Тешке телесне повреде задобио је њен супруг, који је био за управљачем путничког возила. Возач теретног возила такође је тешко повређен.

Трагедија се догодила у суботу, око 16 сати и 15 минута, на подручју општине Сента код Горњег Брега. Како преноси Курир, у кикиндској полицији, осим ове, протеклог викенда се догодила још једна саобраћајна незгода, срећом, без повређених и настрадалих. Укупна настала материјална штета процењена је на  1, 4 милиона динара:

- Из саобраћаја је током протеклог викенда, због управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци, искључено 20 возача. Девет особа је задржано у трајању до 12 часова, јер је измерена количина алкохола у организму прелазила границу од 1,20 мг/мл. Због учињених саобраћајних прекршаја, захтеви за покретање прекршајног поступка поднети су против 30 учесника у саобраћају и издато је 217 прекршајних налога. Откривено је 58 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, 120 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила и 48 осталих прекршаја - саопштено је из полиције.

БОНУС ВИДЕО