Певач се тако данас у преподневним сатима појавио у судници како би највероватније наставио процес у борби за вилу на Дедињу. 

Према писању домаћих медија, Харис и Мелина су подигли заједнички кредит за дом на Сењаку у ком су донедавно живели, а у којој је певач остао да живи са наследницима, док се Мелина преселила на другу локацију.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

Поставља се питање да ли ће кућа у којој су живели бити продата или Харис мора Мелини да исплати део јер остаје да живи у некадашњем заједничком дому.

Адвокат је објаснио да је имовина која је стечена у браку заједничка која се дели у зависности доприноса супружника: 

- Стицање било које имовине у браку сматра се заједничком имовином, али не са опредељеним уделима, што значи да се имовина дели сразмерно доприносу који је супружник, односно који су супружници имали у стицању имовине. Наравно, супруга, односно мајка, има посебан допринос у стицању те имовине из разлога што само одгајање и чување деце и кућни послови, што укључује кување, пеглање, чишћење и све остало што чини послове мајке и врсне домаћице, представља посебан допринос који може када се обрачунава у бројкама и у самом старту износити око неких 15-20 процената - рекао је адвокат и додао:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

 

- Везано за некретнине које су стечене у браку такође важи речено – ко, колико, када, и од чега је купио некретнине и у ком обиму - закључио је он. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: