Pevač se tako danas u prepodnevnim satima pojavio u sudnici kako bi najverovatnije nastavio proces u borbi za vilu na Dedinju. 

Prema pisanju domaćih medija, Haris i Melina su podigli zajednički kredit za dom na Senjaku u kom su donedavno živeli, a u kojoj je pevač ostao da živi sa naslednicima, dok se Melina preselila na drugu lokaciju.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

 

Postavlja se pitanje da li će kuća u kojoj su živeli biti prodata ili Haris mora Melini da isplati deo jer ostaje da živi u nekadašnjem zajedničkom domu.

Advokat je objasnio da je imovina koja je stečena u braku zajednička koja se deli u zavisnosti doprinosa supružnika: 

- Sticanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali ne sa opredeljenim udelima, što znači da se imovina deli srazmerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u sticanju imovine. Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u sticanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje dece i kućni poslovi, što uključuje kuvanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i vrsne domaćice, predstavlja poseban doprinos koji može kada se obračunava u brojkama i u samom startu iznositi oko nekih 15-20 procenata - rekao je advokat i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

 

- Vezano za nekretnine koje su stečene u braku takođe važi rečeno – ko, koliko, kada, i od čega je kupio nekretnine i u kom obimu - zaključio je on. 

(Alo)

BONUS VIDEO: