Певач је био нерасположен за разговор о теми поделе имовине: 

- Данас нисам ни за шта, још сам на суду - рекао је Харис, а онда на питање да ли је реч о подели имовине, певач поручио да не жели с медијима о томе да прича.

Он је и на питање да ли се Мелина пак појавила у неком тренутку, рекао да "не зна".

Према писању домаћих медија, Харис је са Мелином подигао огроман заједнички кредит за вилу на Сењаку у којој су до скоро живели, а у којој певач живи са наследницима и даље, док се Мелина преселила на другу локацију.

Према речима адвоката, имовина стечена у браку сматра се заједничком имовином која се дели у зависности од доприноса супружника.

- Стицање било које имовине у браку сматра се заједничком имовином, али не са опредељеним уделима, што значи да се имовина дели сразмерно доприносу који је супружник, односно који су супружници имали у стицању имовине. Наравно, супруга, односно мајка, има посебан допринос у стицању те имовине из разлога што само одгајање и чување деце и кућни послови, што укључује кување, пеглање, чишћење и све остало што чини послове мајке и врсне домаћице, представља посебан допринос који може када се обрачунава у бројкама и у самом старту износити око неких 15-20 процената - рекао је адвокат и додао:

- Везано за некретнине које су стечене у браку такође важи речено – ко, колико, када, и од чега је купио некретнине и у ком обиму - закључио је он.

Певач је након стављања тачке на брак са Мелином у емисији "Сцена", која се емитује на Блиц ТВ, изнео непознате детаље о односу са још увек законитом женом.

- Не сретнемо се када легнемо да спавамо. Ми имамо велики комфор, па свако има своју собу. Ако хоће да спава, да се тушира, купа, ради свашта нешто у свом интимусу... Свако је хтео да има своју собу, а ако неком треба се*с, зближавање, то није никакав проблем. Дођи у моју собу, или ћу ја у твоју. Па мислим да је то један још ниво лепше - рекао је, између осталог, Харис.

Како медији наводе, Мелина сада живи наводно на Азруној обали, а недавно ју је посетила и ћерка Ђина.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: