Луна Ђогани и Марко Миљковић данас су крстили млађу ћерку Лану, а затим ће заједно са породицом и пријатељима обележити и девојчицин први рођендан.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

Луна Ђогани за ову прилику обукла је беж сако и панталоне, док је косу везала у реп. Мала Лана имала је неодољив стајлинг пинк боје, као и њена старија сестра Миа, која је на ногама носила малене штиклице.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

Марко Миљковић изабрао је елегантни сако, кошуљу и црне панталоне, а поносни родитељи пуцали су од среће.

На славље је међу првима дошла Анабела Атијас, Лунина мајка.

Зарађују огромне суме новца од Јутјуба

Ријалити пар Луна Ђогани и Марко Миљковић открили су да су после три године на друштвеној мрежи Јутјуб зарадили невероватних 179.564 евра.

Наиме, ово су подаци од прошле године, а како је Марко Миљковић објавио аналитику на свом Инстаграм профилу, подаци говоре следеће:

За три године приказивања интиме на друштвеној мрежи Јутјуб, која је подразумевала свакодневно снимање, Марко и Луна су за преко 100 милиона прегледа зарадили близу 180.000 евра.

- А ево и шта смо зарадили за 100 милиона и 3 године ангажовања на YоуТубе-у - није лоше, биће боље. Хвала најјачи наши - написао је Марко пре годину дана на свом Инстаграм профилу и поставио статиску гледања видеа, а колико су још од тада зарадили за сада није познато.

Блиц