Јавна сцена буде прилично у шоку када се прочује да је неко преварио свог супруга или супругу. 

Међутим, међу познатима има и оних који су признали да су некад били љубавници или љубавнице, певачица Индира Инди Арадиновић је признала да је била љубавница: 

- Била бих будала када бих рекла да нисам била љубавница зато што свака млада девојка то мора да прође! Мислим да би све то волеле да пробају и да морају на тај начин да сазре, да би после биле велике паметнице - рекла је певачица својевремено за "Ало", па додала да јој се не жури да се уда и има дете.

- Не журим да се удам и родим дете, а још мање жалим што се то досад није десило. Што се тиче интимних односа, нисам неко ко луди за тим, могу без односа дуго - рекла је она.

Певачица је недавно била у центру медијске пажње због везе са композитором Зораном Марјоновићем, али веза је брзо окончана:  

- Он се везао за Арадиновићеву и сада му је необично без ње, ишли су свуда заједно. Дружили су се, излазили, свађали и мирили, али сада је дефинитивно крај. Од њих двоје у емотивном смислу нема више ништа. Неће чак љубави да пруже нову шансу. Зоран је то тешко прихватио. Ни Инди није лако, али се одмах помирила с тим да боље функционишу као пословни сарадници него као партнери - прича извор за Курир. Он тврди да ће пословну сарадњу наставити.

- У том смислу су супер пар. То је обострани интерес и пословна ствар. Ја сматрам да никад није ни требало да експериментишу у том емотивном смислу - истиче саговорник за горенаведени лист.

Флорија Арадиновић, Индина мајка није била за везу Марјановића и њене ћерке.

- Њена мајка је у шоку. Умало је шлог није стрефио када је чула да су заједно. Никада неће подржати њену везу са Зораном - рекао је извор близак породици Арадиновић за "Блиц" и наставио:

- Данима је причала са њом, покушавала је да је убеди да раскину, али не вреди. Инди се заљубила и не чује шта јој се говори. Не жели да послуша најближе, и како је рекла, не планира да раскине везу са Зораном.

БОНУС ВИДЕО: