Javna scena bude prilično u šoku kada se pročuje da je neko prevario svog supruga ili suprugu. 

Međutim, među poznatima ima i onih koji su priznali da su nekad bili ljubavnici ili ljubavnice, pevačica Indira Indi Aradinović je priznala da je bila ljubavnica: 

- Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazre, da bi posle bile velike pametnice - rekla je pevačica svojevremeno za "Alo", pa dodala da joj se ne žuri da se uda i ima dete.

- Ne žurim da se udam i rodim dete, a još manje žalim što se to dosad nije desilo. Što se tiče intimnih odnosa, nisam neko ko ludi za tim, mogu bez odnosa dugo - rekla je ona.

Pevačica je nedavno bila u centru medijske pažnje zbog veze sa kompozitorom Zoranom Marjonovićem, ali veza je brzo okončana:  

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri - priča izvor za Kurir. On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti.

- U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - ističe sagovornik za gorenavedeni list.

Florija Aradinović, Indina majka nije bila za vezu Marjanovića i njene ćerke.

- NJena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom - rekao je izvor blizak porodici Aradinović za "Blic" i nastavio:

- Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom.

BONUS VIDEO: