LJuba Perućica važi za jednog od najpopularnijih pevača, ali posao koji radi nekad može biti vrlo težak. 

Pevač je jednom prilikom otkrio sa čim se sve susreo kada peva na privatnim veseljima. Jednom prilikom jedva izvukao živu glavu: 

- Doživljavam razne neprijatnosti s vremena na vreme, jer se neki ljudi promene kada popiju koju čašu. Dešavalo se da momci razbiju ceo lokal dok pevam i da nam flaše i čaše bukvalno proleću pored glava. Čak se desilo i da su se svi svatovi tukli između sebe i da nismo znali gde da pobegnemo u tom haosu - rekao je, pa dodao:

- A bilo je i trenutaka da kolega, tik pred kraj svirke, pokupi sav bakšiš i podeli ga kako je zamislio i donese nazad - ispričao je Perućica jednom prilikom  za domaće medije.

LJuba i njegova izabranica Katarina Kolozeus su krajem prošle godine postali roditelji malenom Alekseju, a pevač je jednom prilikom govorio o sreći kada je saznao da se njegov sin rodio: 

- Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non-stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući - iskren je bio pevač. 

(Alo)

BONUS VIDEO: