Неки су посмуњали у то да свекрва и снајка, односно Јелена и Дијана не могу да пронађу заједнички језик, али су њих две то демантовале. 

Дијана своје наследнике није васпитала као Јелене, али се ни у једном тренутку није мешала у њихове одлуке када је реч о деци. 

Фото: АТА имагес

 

- Много сам срећна што имам унуке, Стефана и Тару. Ми можда не проводимо заједно онолико времена колико бисмо то волели, али мени сваки тренутак с њима много значи и некако ме враћа у детињство, јер у време када су моја деца била мала, нисам можда имала довољно времена да се играм с њима. Нисам ја ту да их подижем, то ће њихови мама и тата, ја сам ту да с њима уживам, да понекад прекршим нека правила око онога што им није дозвољено, али у томе и јесте лепота - рекла је Дијана својевремено.

Јелена је открила да Срђан и Дијана имају улогу у васпитању Стефана и Таре, баш као и њени мајка и отац: 

– Има много особа од којих сам учила, укључујући ту и моје и Новакове родитеље и њихова искуства. Отворена сам за учење и то ми пуно користи у току дана са децом. Мада су ме наша деца највише научила о животу. Толико мудрости и једноставности се крије у тим њиховим порукама и самом односу који се развија између нас. Презахвална сам на привилегији да будем њихов родитељ - изјавила је у интервјуу за Жену.рс.

БОНУС ВИДЕО: