Помрачење у Ваги 2. октобра 2024. имац́е снажан утицај на наше односе са другима, а под утицајем Црног Месеца ц́е сугерисати да у нашим животима постоје забрањене и „мрачне“ енергије које се не могу занемарити.

Фото: Профимедиа

 

На које ће знаке Црни Месец имати најјачи утицај?

Ован

Ако међу вашим пријатељима постоје ваздушни знаци (Вага, Близанци или Водолија), онда се спремите да доживите промене у вашој вези. Лилит ц́е створити тест снаге, али ц́е с друге стране истац́и нешто што можда нисте приметили. На пример, издаја или неке замке у односима. Обично се трудите да будете лидер, али можда је сада време да посматрате свог партнера и како он доприноси вашој заједници. Наравно, не треба очекивати да ц́е вам партнер решити све проблеме... Али, зашто не бисте први пут у животу заузели место "у публици"?

Вага

Будите опрезни; Лилит у вашем знаку може вас довести у искушење да промените своје најдубље принципе. Можда ц́е вас занети нова особа или... нова слика која вам, ипак, потпуно не одговара. Због тога ваш партнер може посумњати у варање, а око неке особе на послу може настати скандал, пише Глоссy.

Рибе

Црни Месец ц́е се кретати кроз ваш сектор страхова и комплекса, стварајуц́и лажне „невоље“ и ставове. На пример, можете почети да се плашите да узмете новац од свог партнера или да се ослањате на помоц́ других. Као да постоји нешто што може да вам нашкоди и не треба да показујете своје право лице, посебно када се осец́ате рањиво.